TALVIMYYNTI on päättymässä, viimeinen mahdollisuus! Valitse yli 6000 tuotteen joukosta -- days --:--:-- OSTA NYT

Tarjoamme viimeisimpiä huipputuotteita merkeiltä, kuten Nike, adidas ja Puma. Tule katsomaan maailman parhaiden jalkapalloilijoiden pitämiä jalkapallokenkiä, ammattitason maalivahdinhanskoja kuin myös varusteita harjoituskaudelle. Toimitamme lukemattomille joukkueille huippu liigoista aina maakuntasarjoihin saakka korkealaatuisia paitoja, harjoitus- ja vapaa-ajan vaatteita, suosittuja palloja maailmalta sekä harjoitusvälineitä. Fanikaupastamme löydät myös kaiken tarpeellisen, kuten pelipaidat ym. kuuluisien joukkueiden fanittamiseen.

Mitä Top4Football tarkoittaa? Olemme ryhmä ihmisiä, jotka elävät urheilulle ja ymmärtävät sitä täysin. Nyt haluamme jakaa innostuksemme, kokemuksemme ja tietomme eteenpäin. Olit sitten tulevaisuuden jalkapallotähti, innokas valmentaja, joukkueenjohtaja tai uskollinen fani, jos rakastat jalkapalloa, niin Top4Football on sinun paikkasi, koska me rakastamme tätä peliä! Perhettämme yhdistää rakkaus jalkapalloon.

Yhdessä muiden urheiluosastojemme kanssa muodostamme suuremman yhteisön nimeltä Top4Sport.

TOP4SPORTIN historia

2010

Top4Sport perustettu. Yhteistyö Niken kanssa aloitettu

2011

Yhteistyö Tšekin 1. jalkapalloliigaa pelaavan FC Slovan Liberecin kanssa.

2012

Top4Football erikoistunut verkkokauppa avattu

2013

Top4Running ja Top4Fitness verkkokaupat avattu

2014

Top4Football, Keski-Euroopan modernein jalkapalloon erikoistunut kauppa avattiin Prahassa. Yhteistyötä yli 100 seuran kanssa aina 1.Liigasta alueellisiin sarjoihin saakka.

2015

Laajennus Slovakiaan. Top4Football kauppa avattiin Bratislavassa. Premiun Top4Football kauppa avattiin Prahassa. Yhteistyö Tšekin yleisurheiluliiton kanssa aloitettiin.

2016

Yhteistyö Slovakina maajoukkueen kanssa.

2017

Laajennus Unkariin ja Romaniaan. Yhteistyö seitsemän 1.Liigan joukkueen kanssa Tsekeissä ja Slovakiassa.

2018

Laajennus Saksaan, Itävaltaan ja Espanjaan. Top4Street verkkokauppa avattiin.

2019

Top4Sportista tulee Euroopan suurimman jalkapallon erikoisliikkeen 11TeamSports Groupin ylpeä jäsen.